blog_10@2x

Kako sprejemati plačila s kriptovalutami in premagati poslovno konkurenco

Ni važno, kako veliko ali majhno je vaše podjetje; sprejemanje kriptovalut je enostavno. Ste pripravljeni na GoCrypto?

Svet postaja digitalen, denar pa prav tako. V digitalnem svetu lahko plačujete s klasičnimi valutami, kot sta ameriški dolar ali evro, lahko pa uporabite tudi alternativna digitalna sredstva, ki se imenujejo kriptovalute. Postopek prenosa klasičnega denarja je zastarel in lahko tudi težaven, saj je odvisen od centraliziranih organov, kot so banke. Kriptovalute pa ne temeljijo na centraliziranem sistemu; transakcij ne potrjuje neka osrednja točka, temveč številni računalniki v kriptovalutnih omrežjih po vsem svetu. Zato so kriptovalute zelo fleksibilen način plačila.

Zakaj sprejemati kriptovalute?

Kriptovalute zaradi naraščajočega zanimanja po vsem svetu sprejema vedno več trgovcev. Za sprejemanje tega načina plačila posebno usposabljanje ni potrebno, zato kriptovalute lahko enostavno vključite v ponudbo plačil. Terminal Elly POS vam omogoča, da sprejemate plačilne kartice (Visa, Mastercard, Maestro in Diners), digitalna plačila (VALÚ, mBills), pa tudi plačila s kripto denarnicami, in sicer prek sistema GoCrypto.

Trenutno se na svetu uporablja 150 milijonov kripto denarnic. Mlajše generacije želijo ta nov alternativni način plačila uporabljati tako za nakup kavic kot taksi prevozov in celo avtomobilov. Prehitite konkurenco kot eden prvih ponudnikov tovrstnih plačil na svojem poslovnem področju. Začnite že danes!

Nekaj prednosti

Pred tem, kako sprejemati plačila s kriptovalutami, si oglejmo nekaj njihovih dobrih strani.

S sistemom GoCrypto za sprejemanje kriptovalut lahko izberete, ali želite nakupne vsote sprejemati v eni od podprtih kriptovalut ali zamenjane v evre. Sprejemanje poravnav v kriptovalutah pomeni, da vam ni treba plačevati bančnih provizij, saj se poravnave prenesejo na vaš kriptoračun v sistemu GoCrypto in ne na vaš bančni račun. Kot dobro ve vsak podjetnik, da lahko plačevanje številnih nizkih provizij sčasoma nanese precejšen izdatek; manj provizij lahko pomeni dodatne prihranke. Seveda pa se pri uporabi GoCrypta lahko odločite tudi za 'klasično' poravnavo: nakupne vsote lahko prejmete zamenjane v evre na svoj poslovni bančni račun.

Nadaljnja prednost je, da so uporabniki kriptovalut pogosto kupci z veliko kupno močjo. Za plačila uporabljajo mobilne kripto denarnice. Mobilne telefone ima vedno več ljudi, zato vam priporočamo, da strankam omogočite kripto in druga mobilna plačila. Kriptovalute so globalne, zato jih na potovanjih ni treba menjati; za turiste je torej lahko zelo praktično, če lahko nakupujejo s kriptovalutami.

S sistemom GoCrypto (ki vam je na voljo za integracijo v vaš obstoječi sistem ali na plačilnem terminalu Elly POS), so transakcije s kriptovalutami takojšnje. Posebno znanje ni potrebno, saj preprosto sledite navodilom na zaslonu.

Kako sprejemati plačila s kriptovalutami?

Najlažje je, da integrirate sistem, kot je GoCrypto. Omogoča vam namreč sprejemanje plačil z različnimi kripto denarnicami in enostavno ga lahko enostavno vključite v obstoječe plačilni sistem. Lahko pa se odločite za fizični terminal Elly POS; z njim lahko sprejemate kartice, kriptovalute (prek sistema GoCrypto) in digitalna plačila na eni sami napravi. Elly POS se odlikuje tudi po provizijah, ki so med najnižjimi na trgu. Na njegovi nadzorni plošči lahko spremljate transakcije za vse načine plačila in podatke tudi izvozite za davke in računovodstvo. 

POS-plačila

Kako sprejemati plačila s kriptovalutami za blago na sejmih in lokalnih tržnicah, na tovornjaku s prehrano ali za lepotne storitve na domu vaših strank? Terminal, kot je Elly POS, je lahek in prenosljiv; idealen je za terenske storitve na terenu, saj z njim lahko poslujete ne glede na to, kje ste.

Nobeno podjetje ni premajhno, da bi sprejemalo kriptovalute. Z omogočanjem novih načinov plačila sledite potrebam in željam svojih strank. In prav to je ključno za poslovni uspeh.

Bi radi izvedeli več o prednostih terminala Elly POS za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo, prilagojeno potrebam vašega podjetja.