blog_11@2x

Elly POS, najboljši plačilni terminal za vaše podjetje

Zaradi hitrosti, fleksibilnosti, ekonomičnosti in intuitivnega dizajna je Elly POS izjemno praktična rešitev, ki trgovcem omogoča učinkovito poslovanje in nižje stroške plačilnih storitev.

Ne glede na velikost vašega podjetja in tehnično znanje je Elly POS enostavna naprava, ki vas vodi skozi vse korake plačila, ima veliko inteligentnih funkcij in vam ponuja tudi brezplačno nadzorno ploščo, kjer lahko spremljate vse transakcije.

S terminalom Elly POS lahko sprejemate plačilne kartice (Visa, Mastercard, Maestro, Diners), digitalna plačila (VALÚ, mBills) in ne nazadnje tudi plačila s kriptovalutami prek rešitve GoCrypto. Izvedite več!

Kako deluje plačilni terminal Elly POS

Plačilni terminal Elly POS je pametna naprava z več vgrajenimi funkcijami, ki je zasnovana tako, da jo lahko uporablja kdor koli. Dodatnega tehničnega znanja ne potrebujete.

Plačilni terminal ima intuitiven zaslon, je brezžičen in se lahko z internetom poveže prek omrežij Bluetooth, Wi-Fi ter 3G in 4G. Naprava ima bralnik magnetnih kartic, brezkontaktni čitalnik čipov kartic, skener za QR-kode, kamero s samodejnim ostrenjem, tiskalnik za potrdila o transakcijah in vzdržljivo baterijo. Deluje lahko pri temperaturah od –10 °C do 50 °C, zato ga lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem (terase, plaže).

Veliko prednost za trgovce ponuja tudi brezplačna nadzorna plošča za trgovce (Merchant Dashboard), kjer lahko v realnem času spremljate vse transakcije in dostopate do njihove zgodovine. Lahko jih filtrirate po trgovini, datumu transakcije in načinu plačila (kartično, digitalno ali kripto). Za računovodske potrebe vam nadzorna plošča omogoča tudi enostaven izvoz podatkov o plačilih na druge naprave (telefon, tablico ali računalnik).

Kakšne novosti prinaša Elly POS?

Terminal Elly POS na tržišču izstopa po vsestranskosti: trgovci z Elly POS-om uporabljajo eno samo napravo za hitro in varno plačevanje z več tehnologijami, transakcijski stroški pa so zelo nizki.

Ena naprava pomeni manj usposabljanja zaposlenih in učinkovitejšo tehnično pomoč. Ni vam treba klicati različnih številk za podporo; pri Elly POS-u imamo namreč le eno točko za tehnično podporo, na katero lahko naslovite prav vsa vprašanja.

Najzanimivejša funkcionalnost, ki jo ponuja terminal Elly POS, pa je povezana z vedno bolj aktualnimi kriptovalutami. Trgovcem Elly POS namreč omogoča, da poslovanje in obseg prodaje razširijo s sprejemanjem kriptovalutnih plačil, ki se v svetu maloprodaje šele začenjajo uveljavljati.

Pojavil se je namreč o nov segment kupcev, ki želijo za različno blago in storitve plačevati s kriptovalutami. Naj postanejo tudi vaše stranke! Elly POS namreč omogoča sprejemanje kripto plačil prek sistema GoCrypto. Prek njegas tranke lahko plačujejo z različnimi kripto denarnicami; če imajo kripto denarnico Elly, lahko izbirajo kar med 7 valutami: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), GoCrypto (GoC), Litecoin (LTC), Tezos (XTZ) in Viberate (VIB). Prvi 3 meseci uporabe sistema GoCrypto so brezplačni, nadaljnji stroški pa 1,25 % na transakcijo.

Zakaj izbrati Elly POS

Če potrebujete sodobno plačilno rešitev, zlasti za prodajo na terenu, je Elly POS odlična izbira. Uporabniku prijazna brezžična naprava z vzdržljivo baterijo vam omogoča sprejemanje plačil, kjer koli ste.

Plačilni terminal Elly POS je zasnovan tako, da vašim strankam zagotavlja odlično nakupovalno izkušnjo. Hitre in enostavne transakcije pa lahko pomembno prispevajo k temu, da se bodo stranke k vam tudi vračale.

Bi radi izvedeli več o prednostih terminala Elly POS za vaše podjetje? Kontaktirajte nas za ponudbo, prilagojeno potrebam vašega podjetja.