blog_9@2x

Taxa POS sau comisionul de tranzacție

Taxa POS este comisionul de tranzacție reținut pentru plățile efectuate cu terminalul POS. Cumpărați acum sistemul POS cu cele mai mici taxe.

Ce este taxa POS? Un administrator de afacere știe cum să gestioneze tranzacțiile financiare simplu și inteligent. Cu un sistem POS de calitate puteți oferi clienților dvs. o experiență pozitivă și confortabilă la plata produselor. Comercianții achită o taxă POS, iar autorizarea plăților se efectuează în doar câteva secunde, indiferent de tipul de card. Este o situație win-win. Totuși, sigur știți că pentru fiecare tranzacție efectuată cu terminalul dvs. POS, se percepe un anumit comision, în funcție de furnizor. De aceea, mulți comercianți refuză plățile cu cardul. Altfel spus, taxa POS este, în realitate, un comision financiar perceput de partenerul de afaceri în schimbul serviciilor oferite. Taxa POS diferă în funcție de furnizor și reprezintă un procent anume din valoarea tranzacționată. Cu toate acestea, există companii, care oferă servicii moderne și doresc să fie accesibile, corecte și potrivite pentru orice tip de afacere. Descoperiți noul terminal Elly POS, care vă aduce mai mult profit. 

Ce este Elly POS? 

Elly POS este un terminal destinat tuturor modalităților de plată, cu o taxă POS redusă, ca să aveți parte de toate beneficiile. Acest terminal de plată este o soluție de afaceri care funcționează pentru plăți cu cardul (Visa, Mastercard, Diners, UnionPay, JCB), plăți crypto și plăți digitale. Pentru a afla mai multe detalii și pentru a solicita o ofertă, accesați site-ul Elly POS aici. 

Când se aplică taxa POS? 

În 2016, a fost adoptată o lege în România, care îi privește pe toți comercianții activi și prin care aceștia sunt obligați să-și instaleze terminale POS pentru acceptarea plăților cu carduri. În acest sens, băncile eliberează și instalează POS-uri, iar comercianții plătesc în schimb câteva comisioane și taxa POS. Taxa POS se aplică fiecărei plăți procesate în parte, și reprezintă un procent din valoarea cumpărăturilor efectuate. Deși aceste procente sunt negociabile, în general vorbim de taxe mari, care pot ajunge până la 2 % din suma tranzacționată. Comisioanele de administrare și de tranzacționare se măresc în funcție de fluctuațiile economiei țării, iar mulți comercianți resimt aceste presiuni în randamentul din ce în ce mai scăzut al terminalelor POS. Noua generație de antreprenori caută sisteme de plată integrate, mai flexibile, cu costuri și taxe POS corecte. Mulți se îndreaptă spre sisteme digitale sau plăți cu alte valori, cum ar fi criptomonedele. O alternativă care înglobează toate modalitățile de plată și are o taxă POS scăzută este Elly Smart POS. Aflați aici mai multe detalii. 

Care sunt beneficiile utilizării unui terminal POS? 

Terminalul POS este un instrument de management financiar indispensabil oricărui comerciant și oferă numeroase beneficii de utilizare. Cu cât afacerea desfășurată este mai mare, cu atât cifrele sunt mai greu de organizat și rapoartele mai stufoase. Terminalul POS este un sistem financiar de gestiune a tuturor operațiunilor efectuate cu cardul, pornind de la cele mai importante: încasarea plăților de la clienți. Dispozitivul POS organizează plățile. Un dispozitiv POS modern are, cu siguranță, un design ergonomic și o interfață prietenoasă și este ușor de folosit. Instrumentele moderne de încasare a plăților cu cardul sunt mobile, ideale pentru cafenele, restaurante sau afaceri în mișcare. Serviciile sistemelor Elly POS au fost concepute pentru afacerile cu viziune, au o taxă POS mică și oferă oportunitatea de a efectua plăți cu tipuri multiple de card, criptomonede și plăți digitale. Viitorul afacerii dvs. începe cu Elly POS. offers some of the lowest fees for your POS device on the market. Read more about it taxa POS, noi vă vom contacta pentru o discuție informativă

De ce terminalul Elly POS este cea mai bună soluție pentru dvs. și ce taxa POS percepe? 

Sistemele Elly POS reprezintă o soluție modernă pentru afacerea dvs., cu beneficii pe mai multe paliere. Elly POS oferă soluții integrate de plată cu cardul în orice tip de magazin, cu locație fixă sau mobilă. Terminalul Elly POS este flexibil, are o interfață intuitivă, poate fi achiziționat sau închiriat la prețuri convenabile. În plus, taxa POS practicată de Elly POS este scăzută, astfel încât profitul să se reflecteze în prosperitatea afacerii dvs. și nu în suma taxelor plătite. Pentru comercianți, terminalul Elly POS oferă posibilitatea efectuării plăților cu toate tipurile de card și o taxă POS începând cu numai 0,99% din valoarea totală. Elly POS acceptă carduri precum Visa (Visa Electron, Vpay, Visa), Mastercard, Diners Club, UnionPay International, JCB. Din dorința de a deveni accesibil unei piețe în creștere, Elly POS a făcut posibilă plata cu criptomonede, prin GoCrypto, un sistem unic ce acceptă plăți cu Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Tezos (XTZ), GoCrypto token (GoC) și Viberate token (VIB). Pentru plățile cripto, taxa POS începe de la 1,25% pe tranzacție. Elly POS acceptă și plăți digitale.

Cum vă poate ajuta Elly POS în afacerea dvs.? 

Cel mai mare avantaj, pe care Elly POS vi-l oferă este o taxă POS scăzută. Puteți efectua numeroase tranzacții financiare și, în cele din urmă, profitul se va simți în buzunarul dvs. Serviciile moderne și taxa POS mică sunt ideale pentru antreprenorii care caută calitate la prețuri avantajoase. Pentru toate aceste servicii și mai multe, intrați pe site-ul oficial Elly POS și aflați mai multe detalii. și taxa POS, noi vă vom contacta pentru o discuție informativă