blog_3@2x

Plata POS la comercianți, rapid și sigur

Plata POS, sau plata la Point of Sale, a devenit în prezent una dintre cele mai căutate soluții de plată pentru comercianți, fie fizic la punctul de vânzare, fie online pentru magazinele virtuale. De când a apărut pentru prima dată în România, în 1995, terminalele de plată s-au integrat în viețile noastre și fac din utilizarea cardului de credit o obișnuită zilnică.

 

La punctul de vânzare, comerciantul însumează totalul de plată al clientului și, după aprobarea acestuia, se indică opțiunile de plată. Ulterior, după confirmare, comerciantul poate emite chitanța. În trecut asemenea operațiuni aveau nevoie de mult timp pentru a verifica autenticitatea datelor. Dar după apariția sistemelor independente și a cloud-ului, în care se stochează informație, POS-ul poate fi implementat ca software independent, poate fi accesat online prin conexiune la internet și poate efectua fără probleme o plata POS oricând, oriunde. Pentru ca afacerea ta să înflorească mai mult ca niciodată, ai nevoie de un instrument practic care să te ajute în administrarea operațiunilor financiare. Terminalul de plată de un dispozitiv flexibil, ușor de utilizat și care îți oferă nu doar mai multe modalități de plată, dar este extrem de practic la gestionarea operațiunilor de contabilitate primară. În același timp oferă informații cruciale despre stoc și poate oferi acces instant la resursele financiare. De asemenea, un aspect foarte important dacă utilizezi plata POS sunt taxele reduse și lipsa comisioanelor.

 

 

Cum să alegi cel mai bun dispozitiv de plata POS

Dispozitivele de plată sunt instrumente financiare cu ajutorul cărora clientul primește bunul sau serviciul dorit, iar vânzătorul încasează suma cuvenită. Ca să ai acces la o paletă cât mai largă de clienți, este util să alegi un terminal care acceptă mai multe metode de plată. În acest fel, asiguri mai multe fluxuri de venit afacerii tale, indiferent că deții un salon de înfrumusețare sau oferi servicii specializate.

Ca să te poți bucura la maxim de un dispozitiv ce oferă plata POS, alege un terminal care acceptă toate tipurile de plăți (numerar, card, plăți digitale și criptomonede), vine cu soluții practice utile pentru inventarul stocului de marfă, precum și a managementului clienților, aduce venituri suplimentare prin utilizarea ecranului pentru diverse reclame și pune la dispoziția ta o echipă de suport în mod permanent.

Furnizorii de POS-uri oferă, în prezent, o gamă largă de dispozitive de plată, cu funcții și servicii conexe. Când alegi viitorul tău POS, ia în considerare furnizorii care comercializează terminale de plată de mici dimensiuni, POS-uri mobile cu mai multe dispozitive active, aplicații care se pot instala ușor pe orice dispozitiv Android și care se pot transforma imediat în soluții de plata POS. Furnizorii de încredere își îmbunătățesc constant oferta de servicii și terminalele POS.

 

 

Plata POS, o chestiune de câteva secunde

Administrarea unui business poate fi foarte solicitant, mai ales dacă se bucură de atenția clienților. Astfel că, în zilele aglomerate este foarte util un terminal de plata POS care efectuează operațiunile scurt, sigur și rapid. Avantajul evoluției tehnologice este că dispozitivele de plată au devenit mai accesibile, au dimensiuni reduse și se conectează aproape instant la datele băncii. De aceea, o tranzacție financiară poate fi aprobată, în prezent, în numai 3-5 secunde.

Pentru ca afacerea ta să meargă ca pe roate, alege un dispozitiv modern, cu o interfață prietenoasă și ușor de folosit de oricine, indiferent de pregătirea tehnică a acestuia. Dacă utilizarea e intuitivă și softul funcționează la parametri optimi, toate tranzacțiile financiare la punctul de vânzare se vor efectua în timpi foarte scurți îți vei putea desfășura activitatea rapid și eficient.

 

Avantajele terminalului de plată pentru orice tip de afacere

Alege un terminal cu plata POS care vine cu software-ul integrat pentru casa de marcat, fără alte dispozitive suplimentare sau imprimante. Așadar, plata POS este foarte versatilă, se realizează aproape instant și poți trece imediat la următoarea tranzacție. Aceste softuri au transformat punctul de vânzare dintr-un loc static și limitat într-un punct mobil, al timpurilor noastre, în care poți realiza vânzări oriunde te-ai afla. Acest tip de terminal de plată este ideal pentru afacerile ambulante, micile cafenele de stradă, servicii de curierat și multe altele. Suplimentar, poți adăuga terminalului tău de plata POS programe de loialitate personală, prin care poți fideliza clienții. Reducerile de sezon și vânzările promoționale sunt ideale pentru a utiliza acest program.

Sistemul nostru pentru comercianți să accepte criptomonede se numește GoCrypto. Este disponibil ca soluție autonomă sau ca parte a terminalului Elly POS, care vă permite, de asemenea, să acceptați carduri și plăți digitale.

Plăți POS moderne

Una dintre cele mai noi opțiuni de plata POS este acceptarea de criptomonede la punctul tău de vânzare. Sistemul POS criptomonedă oferă plăți cu monede virtuale, precum și posibilitatea de cumpăra și vinde cripto în afacerea ta. În această nișă de afacere se află tot mai mulți cumpărători, iar clienții care dețin deja un portofoliu bogat de monede virtuale simt nevoia de a putea utiliza finanțele pentru nevoile zilnice. Câteva dintre cele mai populare monede virtuale sunt Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC) sau Tezos (XTZ). Sistemele POS cu criptomonede beneficiază de o aplicație specială care se configurează pe sistemul hardware existent. Aceasta protejează datele și finanțele clienților și intermediază tranzacțiile financiare. Industria criptomonedelor valorează miliarde iar tu poți beneficia de venituri suplimentare dacă hotărăști să te deschizi către noi clienți. După tranzacții, îți poți păstra activele în cripto sau le poți schimba în lei. Le poți retrage oricând și poți beneficia de rapoarte de plată în timp real prin intermediul unui program disponibil în sistem. Dacă vrei să fii în trend, alege plata POS cu criptomonede!

Dacă vrei să afli mai multe despre plata POS, sisteme flexibile de plată și cum să generezi mai mult profit afacerii tale prin intermediul dispozitivelor POS, accesează chiar acum Elly POS. Cu Elly POS faceți parte din generația de antreprenori ai viitorului ce coroborează metode de plată și servicii conexe într-un singur dispozitiv care oferă posibilitatea de a gestiona întreaga afacere.