blog_10@2x

Aparat POS pret avantajos: plăți în monede virtuale

O afacere merge înainte prin îmbrățișarea viitorului și a metodelor noi de comerț. Aici sunt Elly POS și GoCrypto!

Tot mai mulți administratori caută sisteme pentru tranzacții financiare flexibile și care acceptă mai multe modalități de plată. Printre cele mai noi instrumente pe piața sistemelor de plată revoluționare se numără sistemul GoCrypto; acceptă plăți în monede virtuale, precum Bitcoin sau alte criptomonede. Aceasta este o piață în dezvoltare, iar prin atragerea unei noi nișe de clienți în afacerea dvs., puteți ajunge la milioane ce cumpărători, care folosesc plățile cripto. Dacă vreți să fiți în fața concurenței și să atrageți clienți noi către afacerea dvs., alegeți GoCrypto. Nu a fost niciodată mai simplu să acceptați criptomonede la punctul dvs. de vânzare.

Ce este un POS care acceptă plăți în monede virtuale?

Un sistem POS de criptomonede oferă posibilitatea de a accepta plăți în monede virtuale, precum și de a cumpăra și vinde criptomonede clienților dvs. Pe piață sunt mai multe criptomenede valide, printre care Bitcoin, Ether și Litecoin sunt cele mai frecvent utilizate.

Terminalul Elly POS cu GoCrypto acceptă plățile cripto realizate cu orice portofel cripto. Acesta trebuie doar să accepte scanarea codurilor BCH și QR, în conformitate cu protocolul BIP21. Plățile sunt instantanee. Se introduce valoarea achiziționată și se va genera un QR ce va fi scanat și confirmat de către client. Soldul poate fi vizualizat în programele terminalului și accesate oricând.

Cum funcționează un POS cu plăți în monede virtuale?

Dispozitivele Elly POS sunt simple și rapide, de aceea pot fi folosite cu succes, inclusiv de cătrecomercianții care activează în restaurante, cafenele sau alte afaceri din Horeca.

Cu acest sistem sunteți mai aproape de noua generație de cumpărători și puteți accesa o amplă bază de clienți care folosesc și acceptă plăți cripto.

Fiindcă noi dorim ca afacerea dvs. să aibă succes, am găsit noi metode de adresare valabile pentru mai multe categorii de clienți. Fanii monedelor virtuale s-au înmulțit și cer echivalarea finanțelor deținute sub formă de criptomonede în bunuri sau servicii.

Dispozitivul Elly POS su GoCrypto acceptă numeroase monede virtuale: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Tezos (XTZ), GoCrypto token (GoC) și Viberate token (VIB). Elly POS este versatil, cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat chiar și pentru cei fără cunoștințe tehnice sau cripto. Orice angajat îl poate folosi urmând instrucțiunile tipărite pe ecran.

Care sunt beneficiile sistemului Elly POS?

Terminalul Elly POS acceptă plăți cu cardul (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, International UnionPay, JCB), plăți digitale și plăți în monede virtuale (su GoCrypto). Dacă vreți să acceptați criptomenede la punctul dvs. de vânzare, Elly POS este soluția potrivită! Beneficiile acestui sistem sunt multiple. Taxele reținute pe tranzacție pentru plățile cripto încep de la 1,25%. Vă puteți păstra activele în cripto sau le puteți schimba în moneda locală. Accesul la fondurile dvs. este imediat; nu trebuie să așteptați ca să puteți retrage activele în cripto. Cu Elly POS beneficiați de un instrument de lucru oferit în mod gratuit, panoul comerciantului (Merchant Dashboard), care generează rapoarte de plată în timp real. Cu acest instrument puteți monitoriza toate plățile efectuate și puteți genera rapoarte de contabilitate primară accesibile din telefon, de pe tabletă sau din computer. Elly POS su GoCrypto vă permite să accesați o piață de clienți în expansiune și să extindeți serviciile pentru clienții obișnuiți. începeți să acceptați criptomonede chiar de azi. Elly POS GoCrypto este la dispoziția dvs. pentru tot ce este necesar ca să reușiț. Fiindcă există multe opțiuni pentru a folosi terminalul Elly POS, echipa noastră este la dispoziția dvs. 

Cum poate Elly POS să vă ajute la dezvoltarea afacerii?

Terminalele de plată Elly POS sunt soluția ideală pentru afacerile în dezvoltare care caută mereu metode noi de abordare a clienților. Un POS trebuie să accepte numeroase modalități de plată, precum cash, carduri, plăți digitale și plăți în monede virtuale. Cu Elly POS aveți toate acestea la îndemână și chiar mai mult. După ce ați încheiat ziua de lucru, cu Elly puteți exporta toate rapoartele necesare în computer și puteți accesa fondurile disponibile. Taxele POS sunt scăzute față de alți furnizori. Pentru efectuarea plăților cu cardul, se percepe o taxa de 0,99% din valoarea tranzacției, în timp ce pentru plățile cripto, este de numai 1,25% din tranzacție.

Plata în moneda virtuală este o nouă posibilitate de extindere a afacerilor, prin care vă puteți adresa unei nișe în continuă creștere și care vă poate aduce venituri serioase. Elly POS are disponibil sistemul GoCrypto, care se instalează în terminalul deja existent și permite plăți și schimburi de monede virtuale. Nu trebuie să vă plafonați, o afacere înseamnă a fi în mișcare continuă, iar clienții dvs. merită să beneficieze de ultimele noutăți în materie de tranzacții financiare sigure și rapide.

Doriți să aflați mai multe despre avantajele POS Elly pentru afacerea dvs.? Contactați-ne pentru o ofertă adaptată nevoilor companiei dumneavoastră!