blog_17@2x copy

Elly POS, cea mai la îndemână soluție de plată POS pentru taxi

În zilele noastre, se poate plăti aproape totul cu carduri sau dispozitive NFC, dar totuși este necesar să aveți niște bani în portofel pentru a plăti o cursă cu taxiul. Citiți mai multe de ce credem că Elly POS este una dintre cele mai practice soluții de plată pentru taxi și iată cum poate contribui la afacerea dvs.

Ce este Elly POS?

Toată lumea a fost în contact cu un terminal POS în timpul cumpărăturilor. Este o casă de marcat sau un dispozitiv mic care acceptă plăți cu card. Terminalele POS au fost în mod tradițional destul de mărișoare și fixate la un loc. De aceea comerciantul avea nevoie de mai multe dispozitive pentru a accepta diferite modalități de plată, dar acest lucru nu mai este cazul. Faceți cunoștință cu Elly POS - un terminal POS mic, la îndemână și fără fir, care vă permite să acceptați plăți cu card, plăți digitale și chiar plăți cu criptomonede. Elly POS este deosebit de convenabil atunci când vă deplasați - lucrați la o tarabă pe piață, la un restaurant, la servicii de livrare sau la un taxi. Să aruncăm o privire la motivul pentru care se numără printre cele mai bune soluții POS pentru taxi!

De ce este Elly POS una dintre cele mai convenabile soluții de plată pentru taxi?

  • Elly POS este un dispozitiv mic, portabil și compact, cu o baterie puternică, deci este întotdeauna la îndemână. Dacă la serviciul dvs. de taxi lucrează mai mulți șoferi, dispozitivul Elly POS poate fi pur și simplu predat următorului șofer la sfârșitul turei.
  • Puteți plăți cu toate cardurile de credit și debit general acceptate (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, JCB și UnionPay International), plăți digitale sau criptomonede (prin sistemul GoCrypto). Plățile pot fi efectuate oricând și oriunde, iar costurile de tranzacționare sunt mici. 
  • It has a built-in printer, which is highly convenient as there is less hardware for you to carry.  
  • Vă permite să urmăriți performanța într-un mod mai eficient. Cu ajtorul Elly POS, puteți vedea filtrarea tranzacțiilor și achitărilor în multe moduri diferite, precum și să exportați date pentru impozite sau contabilitate. Toate acestea pot fi făcute prin Elly Manager, un tablou de bord gratuit, cu multe funcții diferite, care vă oferă o imagine de ansamblu completă a afacerii dvs. cu ajutorul dispozitivului Elly POS.

Ce face ca Elly POS să fie o soluție bună pentru serviciile de taxi?

Elly POS nu numai că este ușor și rapid de utilizat pentru șofer, ci și pentru pasager. Fiind una dintre cele mai practice soluții de plată de pe piață pentru serviciile de taxi, ea vă permite să încasați mai repede, fără nevoie de a cere și a număra bani mărunți. Pur și simplu așezați orice card de credit sau telefonul mobil pe terminalul POS al taxiului și sistemul va face restul. Este, de asemenea, convenabil pentru numărul tot mai mare de pasageri care preferă să nu folosească numerar, mai ales dacă avem în vedere trendurile actuale de plată fără contact. De asemenea, terminalele POS pentru taxi facilitează urmărirea performanței individuale a șoferilor.

Cum puteți alege cea mai bună soluție de plată POS pentru taxi?

Elly POS is an Android-based smart POS terminal, which enables the processing of digital, card and crypto payments. The transactions take a few seconds, and you can track them through your Merchant Dashboard at any time. Elly POS is easy to use, and has some of the lowest fees on the market. Guiding you step by step with each payment method, it does the majority of the payment work for you!


Doriți să aflați mai multe despre avantajele POS Elly pentru afacerea dvs cu taxiul? Contactați-ne pentru o ofertă adaptată nevoilor companiei dumneavoastră!