blog_8@2x (2)

Elly POS: Aparat POS Pret Imbatabil pentru Afacerea dvs.

Terminal de plată mic și portabil, cu funcții numeroase. Investiți azi în Elly POS, aparatul POS la un preț fără concurență.

Mai multe tipuri de plăți, un singur dispozitiv? Da, este posibil. Elly POS este terminalul de plată revoluționar care schimbă regulile jocului. 

Ce este un Aparat POS pret și Alte Detalii

Aparatul POS este un dispozitiv esențial în procesul de vânzare pentru orice comerciant modern care dorește să fie în pas cu vremurile și vrea să le ofere clienților săi modalități de plată alternative la plată cash. Nou venit pe piața terminalelor din România, Elly POS este un aparat POS pret avantajos pentru toate tipurile de comercianți, care facilitează plăți mai sigure, mai rapide și mai flexibile; taxa POS, noi vă vom contacta pentru o discuție informativă

Aparat POS Pret Accesibil Pentru Orice Comerciant

Elly POS este un aparat POS pret accesibil pentru afaceri mici sau mari, din HoReCa, Retail, Wellness & Beauty, și multe alte segmente de afaceri.

  • Gata cu dispozitivele multiple

Elly POS reprezintă un dispozitiv all-in-one care permite comercianților să încaseze prin mai multe metode de plată: carduri, plăți digitale și cripto. Spre deosebire de concurență, Elly POS practică printre cele mai mici comisioane de pe piață pentru tranzacții: Plăți cu cardul de la 0,99% / Plăți cripto de la 1,25% 

  • Esențial în procesul de vânzare

Dezvoltat pentru a veni în ajutorul comercianților, Elly POS reduce simțitor costurile și contribuie la creșterea afacerii dvs., oferind: flexibilitate: nu aveți nevoie de dispozitive multiple pentru a procesa plăți diferite; transparență: zero taxe suplimentare și clauze ascunse. 

Este mai bine când sunt toate împreună

Un dispozitiv, multe metode de plată: 

  • Procesator de Plăți 3 în 1

Creat pe tehnologie Android, Elly POS este un terminal de plată de ultim ă generație care reunește trei metode de plată într-un singur dispozitiv portabil: plăți cu carduri fizice (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, Internațional UnionPay, JCB), plăți cu telefonul mobil prin NFC, plăți cripto prin GoCrypto (Bitcoin Cash – BCH, Bitcoin – BTC, Ether – ETH, Litecoin – LTC, Tezos – XTZ, GoCrypto token – GoC, Viberate token – VIB). Terminalul de plată Elly POS încorporează toate componentele necesare la punctul de vânzare, fiind echipat cu un cititor de card magnetic, un cititor pentru carduri contactless, o cameră cu autozoom, un scanner de coduri QR și o imprimantă de bonuri. Practic, nu mai aveți nevoie de niciun hardware adițional pentru a derula și finaliza tranzacțiile. Minunat, nu-i așa? Acest aparat POS pret accesibil pentru afacerea dvs. are dimensiune reduse și poate fi folosit la puncte mobile: dispozitiv wireless, se conectează la Bluetooth, Wifi și rețelele 3G și 4G; baterie care rezistă până la 24 de ore; adaptabil la cele mai dure condiții meteo – rezistă la tempraturi extreme (-10C până la 50C); display touchscreen – super intuitiv pentru oricine. 

  • Sistem POS All-in-One Pentru Firme Mici Și Mijlocii 

Elly POS a fost creat anume pentru a facilita tranzacțiile la punctul de vânzare pentru comercianți ficși și mobili. Fie că aveți un punct de vânzare fix sau mobil (pop-up store, food truck de festival, terasă sezonieră), Elly POS este potrivit pentru firma dvs. Mic, inteligent și ușor de transportat, terminalul este simplu de folosit de către oricine, fiecare operațiune fiind explicată în pași clari pe ecranul tactil. Cu acest aparat POS pret avantajos veți dezvolta afacerea dvs., reducând costurile unor echipamente hardware adiționale și generând noi fluxuri de venit.

Ce Înseamnă Elly POS Pentru Afacerea dvs.?


Cu Elly POS monitorizați ușor plățile efectuate în oricare punct de vânzare prin tabloul de bord pentru comercianți, o platformă gratuită cu care smart POS-ul vine la pachet. Panoul vă permite să filtrați tranzacțiile și să creați rapoarte contabile pe care să le exportați simplu și rapid pe alte dispozitive: telefon, tabletă, computer. Un singur dispozitiv înseamnă și o echipă unică de suport, pregătită să vă ajute atunci când aveți nevoie. Elly POS pune la dispoziție și materiale de asistență suplimentară. Elly POS revoluționează piață tranzacțiilor prin POS prin adăugarea criptomonedelor că metodă de plată. Astfel, comercianții care implementează Elly POS în afacerea lor accesează o nouă bază de date de clienți cripto care pot achita cu Bitcoin, Ether, Litecoin și alte criptomonede acceptate. Puteți să acceptați plățile în cripto sau schimbate în lei, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji despre volatilitatea prețurilor criptomonedelor. Niciodată nu a fost mai simplu să beneficiați de tehnologie modernă într-un aparat POS pret accesibil.


Doriți să aflați mai multe despre avantajele POS Elly pentru afacerea dvs.? Contactați-ne pentru o ofertă adaptată nevoilor companiei dumneavoastră!