photo_2021-07-12_09-38-28

Cel mai bun sistem POS pentru magazinele mici cu amănuntul se numește Elly POS

Chiar dacă firmele mici cu amănuntul nu au vânzări și câștiguri care ar putea să concureze cu angrosiștii, acestea au totuși nevoie de aceleași instrumente de afaceri pe care le au și marile companii. În acest sens, sistemul POS poate juca un rol important.

Smart POS este viitorul!

Întreprinderile mici trebuie să fie foarte flexibile și mereu în căutare de noutăți dacă doresc să concureze cu companiile mai mari. Cu toate acestea, dimensiunea redusă a firmei dvs. poate fi un avantaj imens care vă permite să încercați toate noutățile mai repede și cu costuri mai mici. Una dintre aceste noutăți este , un dispozitiv POS portabil și inteligent care vă permite să acceptați mai multe tipuri de plăți: carduri de credit sau debit (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, UnionPay International și JCB), criptomonede (prin sistemul GoCrypto) și plăți digitale..

Dispozitivul poate avea dimensiuni reduse, dar este mare în ceea ce privește opțiunile pe care vi le oferă. Este extrem de practic de folosit nu numai la magazinele cu amănuntul, ci și la restaurante, baruri, cafenele, saloane de înfrumusețare și coafură, servicii de întreținere și multe alte întreprinderi mici. Oferind metode de plată prietenoase pentru clienți și o experiență de cumpărături fără probleme, Elly POS poate fi un mare avantaj în afacerea dvs. de zi cu zi.

Care este cel mai bun sistem POS pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul?

Elly POS are numeroase avantaje, de ex. tarife de tranzacționare reduse, numeroase metode de plată, flexibilitate, mobilitate și un software comercial care vă permite să vizualizați și să analizați datele tranzacțiilor dvs. Din acest motiv, poate concura cu siguranță pentru titlul de cel mai bun sistem POS pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul. Este un sistem simplu, sigur și ușor de utilizat, care face ca procesul de plată să fie instantaneu și vă ajută la fidelizarea clienților. Multe dintre metodele de plată oferite sunt contactless, ceea ce reprezintă modalitatea de plată recomandată în prezent.

Elly POS vine și cu Elly Manager - un tablou de bord gratuit cu care puteți vizualiza toate plățile și achitările, le puteți filtra în diferite moduri și puteți exporta cu ușurință datele pentru impozite și contabilitate. Elly Manager poate fi vizualizat pe calculator, tabletă sau telefon.

Tot căutați cele mai bune soluții de plată pentru firme mici?

Nu mai căutați! Elly POS este una dintre cele mai bune soluții de plată pentru firmele mici, cu unele dintre cele mai mici tarife de tranzacționare de pe piață. Un dispozitiv inteligent înseamnă că tehnologia lucrează pentru dvs. și nu invers: indiferent de metoda de plată, acesta vă va ghida în fiecare etapă a procesului de plată, fiind așadar extrem de ușor de utilizat pentru personalul dvs. În cazul oricăror de întrebări, o echipa noastră de suport vă stă la dispoziție și întotdeauna va fi bucuroasă să vă asculte.


Doriți să aflați mai multe despre avantajele POS Elly pentru afacerea dvs.? Contactați-ne pentru o ofertă adaptată nevoilor companiei dumneavoastră!