GoCrypto-žeton.

GoCrypto-žeton (GoC) je pravi uporabnostni žeton, ki se uporablja za plačila na platformi GoCrypto ter v okviru našega programa zvestobe.

Pravi uporabnostni žeton, prenosljiv med različnimi blokovnimi verigami.

GoCrypto-žeton je prenosljiv med različnimi blokovnimi verigami. Izdan je na blokovni verigah Bitcoin Cash (SLP) in Binance Smart Chain (BSC), kmalu pa bo sledila tudi Solana (SOL).

GoC je integriran v vse naše aplikacije in storitve ter se uporablja za plačila na platformi GoCrypto in v okviru našega programa zvestobe. Zato gre za trgovalni žeton s široko uporabnostjo.

Uporabniki naše denarnice Elly z žetonom GoC nakupujejo v lokalnih in spletnih trgovinah; v izbranih državah so za vsak nakup lahko nagrajeni z vračilom določene vrednosti nakupa. Uporabnost GoC-žetona stalno širimo z dodajanjem vrednosti za trgovce in uporabnike. Uporabnost GoC-žetona stalno širimo z dodajanjem vrednosti za trgovce in uporabnike.

Skupna količina žetonov GoC znaša 299.095.759 GoC-ov. Ta znesek bo vedno enak ne glede na to, na koliko blokovnih verigah bo GoC-žeton podprt. Žetonov ne ustvarjamo (ang. minting) oziroma uničujemo (ang. burning) v realnem času, temveč smo na vsaki podprti blokovni verigi ustvarili enako število žetonov, ki niso v obtoku in se hranijo na posebnih rezervnih naslovih. Ti žetoni vstopajo in izstopajo iz obtoka ob prenosih med blokovnimi verigami. Določena količina žetonov lahko v obtok vstopi šele, ko se enaka količina GoC-ov z druge verige zaklene na enem od posebnih rezervnih naslovov prek aplikacije GoC Bridge.

Nakup GoC-žetona.

Žeton GoCrypto (GoC) je na voljo na menjalnicah:

Tokenomics 2.0

Vrednost GoC-žetona.

Sledite GoC-žetonu!

Pridružite se GoC-skupnosti!